Охридско езеро низ фотографии

Фотографии од Охридското езеро.


Повеќе за Охридското езеро

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Доколку сакате некоја од овие фотографии во поголема резолуција, слободно контактирајте не, ќе Ви ја испратиме.